Uunituore “Karva-kaveri”

Long Bay Labradoodlesin kolmas virallinen “Karva-kaveri” on Evelynn. Evelynn seuraa Ellien ja Capun jalanjäljissä samaa vapaaehtoistyötä, jossa koiralle parasta on ihastuneet rapsuttelijat ja herkkujen antajat!

Karva-kaverit toimivat palvelutaloissa ja päiväkodeissa piristämässä toimintaa. Yhden vierailukerran pituus määrätyy pitkälti koiran jaksamisen mukaan, mutta usein ollaan liki tunti kiertämässä tiloja.

Evelynn nautti jokaisesta hetkestä testissä, ei ollut yllätyksiä tai pelottavia tilanteita. Olen ylpeä tästä vielä kuitenkin nuoresta neidistä, ilo mennä keikalle hänen kanssaan. Viralliset valmistujaiskuvat käytiin ottamassa merenrannalla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: