Long Bay Labradoodles auttaa

Long Bay Labradoodles tekee hyväntekeväisyyttä monin eri tavoin. Meille on tärkeää osallistua omien kykyjemme mukaisin toimin niin ihmisten kuin eläinten hyvinvoinnin tukemiseen. Toivomme, että voimme olla avuksi ja iloksi mahdollisimman monelle, eläimelle tai ihmiselle.

Suomen Karva-Kaverit ry

Työpanoksemme on jo pidemmän aikaa mennyt Suomen Karvakarverit ry:n kautta toimiessamme vapaaehtoisina Ellien, Capun ja Evelynnin johdolla ilahduttamassa vanhuksia, kehitysvammaisia, lapsia ja nuoria lastenkodeissa, päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Suomen Karva-Kaverit ry kehittää myös eläinavusteista vapaaehtoistoimintaa, jossa eläimen avulla tuodaan iloa ja vahvistetaan ihmisen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia, ehkäistään ihmisten hyvinvoinnin ongelmia ja tuetaan ongelmia kohdanneita ihmisiä.

Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry

Pentujen lähdettyä koteihinsa, keräsimme kaapeistamme tarpeettomat uudet ja käytetyt koiratarvikkeet ja penturuoat, vaihdoimme kaikki kuluneen syksyn aikana kertyneet Musti ja Mirri ostobonukset 20 euron lahjakorteiksi sekä ostimme ison säkin nappularuokaa jaettavaksi eteenpäin. Valitsimme avuksemme jo aiemmin tutuksi tulleen Hopen, jolla on toimiva verkosto ja toimintamallit avun viemiseksi sitä tarvitseville. Hope tulee jakamaan lahjoitukset asiakaskäynneillä oleville perheille, joilta taloudesta löytyy koira/ koiria.

Tavara- ja ruokalahjoitus HOPE:lle
Ruokaa Ukrainan koiratarhoille/ Pet Rescue Finland ry

Maailman tilanne on nyt erityisen vaikea Ukrainassa. Long Bay Labradoodles on lahjoittanut 100 euroa
Pet Rescue Finland ry:n kautta välitettäväksi ukrainalaisille koiratarhoille. Tarhoilla on tällä hetkellä tuhansia koiria, eikä heitä saada mitenkään tuotua vielä pois sodan jaloista. Pulaa on ruoasta ja vedestä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: